Psicoteràpia i creixement personal

Amb aquest espai se t’ofereix un temps d’intimitat, escolta i acompanyament que t’ajudi a enfocar i trobar respostes a aquelles situacions que et produeixen malestar, que limiten la teva vida o que et generen problemes en les relacions, amb l’objectiu d’anar assolint un grau més alt de satisfacció, d’equilibri i de benestar. Els temes a tractar poden ser molt diversos: aïllament, ansietat, impulsivitat, inseguretat, introversió, estrès, tristesa, dol, confusió, trauma, baixa autoestima, malaltia, somatitzacions, problemes de parella o en altres relacions… però també les ganes de conèixer-te millor i d’adquirir un ventall més gran de recursos i actituds per afrontar la vida de forma més autèntica i creativa.

La psicoteràpia és un procés, és a dir, requereix un temps. Durant aquest temps aniràs aprenent a conèixer-te millor, a enfocar d’una manera més funcional els teus problemes i a explorar-ne les causes, trobant noves respostes o solucions, amb l’ajuda i l’acompanyament del terapeuta.

La relació terapeuta-client s’ha d’entendre com un “equip de treball” en el que ambdós exploren els recursos que la persona té i no està utilitzant, sigui perquè no en sap, sigui perquè no els coneix. Per tant, el procés canvia la persona pel fet que aquesta adquireix un major coneixement d’ella mateixa.

Normalment la teràpia es realitza per mitjà d’una sessió d’una hora setmanal durant un temps variable. Aquest temps vindrà definit per la demanda de la persona, i s’acordarà entre el client i el terapeuta.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: